Kategorier
Ikke-kategoriseret

Velkommen til A’jour Klip Gruppen

Med det stadigt stigende nyheds- og kommunikationsflow overalt opleves den verden, vi lever i, som mindre og mindre. Men samtidig bliver den også mere og mere uoverskuelig. Det er derfor af afgørende betydning at kunne få et hurtigt og professionelt overblik over informationsstrømmen!

Virksomheden A’jour Klip Gruppen beskæftiger sig med medieovervågning og består i dag af fire afdelinger: A’jour Klip leverer presseklip fra aviser og blade, Argus Danmark leverer nyheder fra radio og tv, Birkum Lydavis udfører indtalingsopgaver for kommuner og virksomheder, og A’jour Online overvåger og leverer nyheder fra internettet.

A’jour Klip Gruppen er leverandør af mange former for information tilpasset den enkelte kundes behov. Vi leverer til en lang række offentlige og private organisationer, til erhvervslivet, politiske partier, tv/radio-stationer, ambassader, investeringsvirksomheder, banker, underholdningsindustrien samt privatpersoner.

Samtidig er vi blevet en vigtig brik i Øresundsregionen for virksomheder, der ønsker kendskab til erhvervslivet på begge sider af Øresund.

Kontakt os derfor allerede i dag og få oplysninger om alle de områder, vi er i stand til servicere med medieovervågning!

Velkommen hos A’jour Klip Gruppen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *